Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

G30 ::: Οδηγός Επαγγελματικής Επιβίωσης

G30 ::: Αυτή την Τετάρτη 14 Μαρτίου:

"Οικονομική και εργασιακή ανασφάλεια. Απολύσεις και εκ περιτροπής εργασία. Περικοπές μισθών και κλειστές πόρτες παντού. Αναξιοκρατία και συνεχή αδιέξο‐ δα. Αμφιβολία. Κατάθλιψη. Πάρτε μια βαθιά ανάσα. Πλέον, δεν είστε μόνοι."

Έτσι μας λεει ο Λουκάς Γερμανός, life coach και Πολιτικός Επιστήμων.


Και θα μας το αποδείξει από κοντά, αυτή την Τετάρτη, αφού θα συζητήσει μαζί μας για το νέο του βιβλίο:
"Οδηγός Επαγγελματικής Επιβίωσης - 10+10 μυστικά από τον κόσμο της εργασίας στην Ελλάδα της κρίσης"

Τα μυστικά της επαγγελματικής επιβίωσης που κανένας εργοδότης δε θέλει να γνωρίζετε, χωρίς περίπλοκες Οικονομικές θεωρίες και αναλύσεις.

Ο Λουκάς Γερμανός σπούδασε διεθνή οικονομία και πολιτική (Πτυχίο) και διεθνείς διαπραγ‐ ματευτικές τεχνικές (Μεταπτυχιακό) στη Θεσσαλονίκη, το Βέλγιο και τις ΗΠΑ. Είναι υποψήφιος διδάκτορας πολιτικής επικοινωνίας. Ως «life coach», το πάθος του είναι να βοηθάει τους αν‐ θρώπους να διεκδικούν τα όνειρά τους, δίνοντάς τους κίνητρα και στόχους για να βελτιώσουν τη ζωή τους. Τα τελευταία χρόνια επενδύει σε έργα κοινωνικής επιχειρηματικότητας, χρησι‐ μοποιώντας τη δύναμη των νέων τεχνολογιών και των κοινωνικών δικτύων για την εξεύρεση πρακτικών λύσεων στα προβλήματα των νέων της οικονομικής κρίσης. Έχει ιδρύσει τρείς εται‐ ρείες. Από το 2009 αρθρογραφεί στον ημερήσιο και κυριακάτικο Τύπο.


Ένα μέρος της συζήτησης/παρουσίασης θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΣΚΑΪ 100,3 και την εκπομπή ΣΚΑΪ αλλιώς, 9-10 το βράδυ.
Στις 20:00.
BIOS ::: Πειραιώς 84 και Σαλαμίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου