Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

G30 ::: Το μέλλον της γενιάς μας στη μέγγενη της οικονομικής ιστορίας

Η ομάδα παιδευτικού ακτιβισμού G30 σας προσκαλεί αυτή την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 στη cinematheque του Bios, στον 1ο όροφο, σε μια συνομιλία με τον Δημήτρη Μπουραντά για το μέλλον μιας γενιάς, ενός τόπου κι ενός λαού στη μέγγενη της οικονομικής ιστορίας.

Ο Καθηγητής Management & Human Resources Management και συγγραφέας Δ. Μπουραντάς θα καταθέσει προτάσεις και συζητήσει μαζί μας για το πως μπορεί η γενιά μας να διαχειριστεί την κατάσταση.

Όπως πάντοτε, είσοδος ελεύθερη.

Η πρώτη ώρα της συνάντησης θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΣΚΑΪ 100,3 και την εκπομπή ΣΚΑΪ αλλιώς.
Στις 20:00.
BIOS ::: Πειραιώς 84 και Σαλαμίνος

Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής Ηγεσίας και Μάνατζμεντ, διευθυντής των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Executive MBA και Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει συγγράψει έξι βιβλία εκ των οποίων έχουν γίνει best seller τα παρακάτω:
Μάνατζμεντ (εκδόσεις Μπένου, 2002),
Ηγεσία: Ο δρόμος της διαρκούς επιτυχίας (εκδόσεις Κριτική, 2005). Όλα σού τα ’μαθα, μα ξέχασα μια λέξη (εκδόσεις Πατάκη) - Βραβείο Αναγνωστών ΕΚΕΒΙ, 2008)
Επί σκηνής χωρίς πρόβα (εκδόσεις Πατάκη, 2010)
Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί στα πλέον έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
Πλήθος συνεντεύξεών του έχει φιλοξενηθεί στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ηγετικών στελεχών και ομάδων, στη διοίκηση των αλλαγών, στη διοίκηση της εταιρικής κουλτούρας και στη στρατηγική ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων και οργανισμών.
Έχει βραβευθεί επανειλημμένα με τον Τίτλο Υψηλής Διδακτικής Επίδοσης από το τμήμα Διοίκησης Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Είναι ιδρυτικό μέλος και συντονιστής της κίνησης πολιτών «Ο Κύκλος των Χαμένων Αξιών»