Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Μεθοδεύοντας το #23fgr , retweet δίχως αύριο.

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 16:15, Αθήνα. Η πλατεία Συντάγματος. Για τους Έλληνες tweeps που μεταφράζουν την πορεία της ΓΣΕΕ για τον περίεργο @πλανήτη, Constitution Square (sic).

ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ προγραμματισμένη απεργία με πορείες, οι δημοσιογράφοι το ίδιο. Ιδιωτικοί υπάλληλοι στις δουλειές τους, ο φίλος Νίκος παρουσίασε το MSc του, τα περισσότερα καταστήματα ανοιχτά.

Λιβύη. Ή #Libya κατά κόσμον πλέον. Αμέτρητοι νεκροί, στοιβαγμένοι σε σοκάκια των πόλεων, μια δικτατορία που ακόμη καλύπτεται, ο ΟΗΕ κατάλαβε να αντιδράσει εχτές, 24ωρο μετά τους βομβαρδισμούς από αέρος και τις τρομερές εικόνες κομματιασμένων ανθρώπων.

Με στυλ να μην ξεχνιόμαστε...
Κηφισίας, Φάρος Ψυχικού, Αραβικό σχολείο, αυτό με τοις φοίνικες και τα σπαθιά απ' έξω, εχτές. Συγκέντρωση Λίβυων που ζουν στη χώρα μας και διαμαρτύρονται για το καθεστώς Gaddafi. Πλήθος, καμιά 50αριά, πέρασα και βρήκα ακόμη λιγότερους και κάτι αστυνομικούς τριγύρω να βαριούνται, μετά πήγα Ιαπωνικά, δεν είχε νόημα, εκνευρίστηκα όμως.

Σήμερα όλοι "επαναστατούν" και προσπαθούν να κάνουν την πλατεία Συντάγματος Tahrir. Ε όχι αγάπη μου, ούτε ως φαντασία δεν στέκει ο παραλληλισμός. Όλοι έβγαιναν για τον πόλεμο στη Σερβία στο δρόμο, τώρα μόνο το σπιτάκι μου, ούτε καν την αυλίτσα μου. Και μην κάνετε παραλληλισμούς με αυτούς τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν εκεί κάτω. 

Βλασφήμια, τουλάχιστον.
#pestenamefate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου