Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΜΜΕ, το γοργό φτυάρι.

Σοκαρίστηκα. Μετά το σοκ σιχάθηκα. Διόρθωσα το λάθος και ζητώ από αυτόν τον άνθρωπο συγνώμη. Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης, αυτός ο μεγάλος θεατρικός συγγραφέας και ποιητής, δίνει τον αγώνα του στο νοσοκομείο. Το Βήμα, το in.gr, η Καθημερινή κι άλλα sites, σήμερα το μεσημεράκι, κατά τις 12 τον είχαν ήδη πεθάνει. Όλοι μαζί, το διάβασα κι εγώ σε 4-5 κόπιες και λέω, έτσι θα είναι. Και το postαρα στο group του "Ράδιο Άγριο @ Flash 96" στο Facebook (όσοι δεν ακούτε την εκπομπή, σπεύσατε, Δευτέρα - Παρασκευή στις 17:00).

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατάλαβα από τα tweets της @Cyberela ότι τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Μετά από κανένα πεντάλεπτο, έψαξα και είδα ένα ένα τα άρθρα των ηλεκτρονικών αυτών εκδόσεων να εξαφανίζονται. Εκτός από αποκατάσταση της αλήθειας, οφείλετε να αναγνωρίσετε αυτό το μέγα μακάβριο σφάλμα και να ζητήσετε συγνώμη.

Συ-γνώ-μη. Δεν είναι δύσκολο. Έχετε ευθύνη, σας διαβάζει τόσος κόσμος. Το σύνδρομο Ερντογάν (θυμάστε;) τώρα εξαπλώνεται και σε ανθρώπινες ζωές. Ντροπή σας. Ζητήστε έστω και τώρα συγνώμη. Μας χάρισε και τη "Στέλλα". Κι εσείς σήμερα του είπατε:

-Ιάκωβε κρατάω μαχαίρι...

3 σχόλια:

  1. Δεν είναι η πρώτη φορα, ειχαν πέρσυ πεθάνει και τον Τερενς Κουικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το πήρα χαμπάρι αυτό που γράφεις, αλλά αν είναι έτσι, μιλάμε για το απόλυτο αίσχος. Θυμήθηκα τώρα τον Αυτιά που εντελώς τυχαία είχε ανοιχτό το κινητό του εν ώρα εκπομπής το πρωί που πέθανε ο Χριστόδουλος. Και αν αυτό που έκανε ο Αυτιάς ήταν μια φορά ηλίθιο, αυτό που περιγράφεις είναι δέκα. Ελπίζω οι συγγενείς του Καμπανέλλη να τους γαμήσουν τα πρέκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι. Από τη μεριά μου το έγραψα και μου είπε ο Μπογδάνος που έχει εκπομπή στον Flash 96 ότι αύριο θα τους κράξει. Μιλάμε για απίστευτη ανευθυνότητα και καφρίλα. Το αίσχος το ίδιο έτσι; Αλλά αν έχεις τον άνθρωπο σου στο νοσοκομείο θα προφτάσεις να κράξεις; Ας το κάνουμε εμείς γι'αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή