Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Αρμαγεδών ή Επανάσταση; #rapture Vs #greekrevolution

Γελάω. Επιεικώς. Για να μην αρχίσω να κλαίω. Ένα πιάτο με φρούτα, μουσικάρες και μέσα. Περιμένω το τέλος του κόσμου. Ή αυτό ή την Ελληνική Επανάσταση. Γιατί τώρα που ξεσηκώθηκαν οι συνάδελφοι "άθλιοι" της Ευρώπης, αυτοί μωρέ του "Παπουτσή"= Zapatero. Ναι αυτοί μετά το Tahrir έκαναν την Puerta del Sol. Εμείς ακόμα ψάχνουμε την Πλατεία Συντάγματος. Θα κάνουμε επανάσταση στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια την ίδια ώρα οι έμποροι θα σπάνε φιξάκια ανενόχλητοι, οι Χρυσαυγίτες θα πλακώνονται με μετανάστες στην 'Γ Σεπτεμβρίου και οι πουτάνες στη Σωκράτους και τη Γερανίου. 

Αλλά ο καλός Θεούλης θα μας σώσει από την ξεφτίλα, απόψε ή αύριο το πρωί, ανάλογα σε τι Time Zone είναι ο Θεούλης, θα καταστρέψει τον κόσμο. Άσε  Θεούλη να ξημερώσει, Κωνσταντίνου και Ελένης όλοι (εκτός εμού και ελαχίστων εξαιρέσεων, νεκρό το twitter), είναι σε φιλικά σπίτια ή σε μαγαζιά και εύχονται στον μισό πληθυσμό της πατρίδας που γιορτάζει. Event πιο μαζικό κι απ' την απογραφή. Κάτσε λοιπόν να ξενερώσει απ' το ποτό η χώρα (αν γίνει αυτό ποτέ) και μετά πάτα την καταστροφή, αλλά μην το αργήσεις πολύ ε; Γιατί θα μας πάρουν οι Μαδριλένοι με τις πέτρες, περιμένουν να επαναστατήσουμε αλλά επειδή αύριο θα έχει ήλιο και ποιος τρέχει μες τη ζέστη, άσε να κοιμηθώ και λίγο, Δευτέρα μεθαύριο (τη δήλωση να φτιάξω, τη Δευτέρα πρέπει να τη στείλω) και άλλα κάτι τέτοια. Θα μας πάρουν με τις πέτρες οι σύντροφοι, αν ο μετεωρίτης δεν σκάσει στη Μαδρίτη. 
Θεέ, αλήθεια, μια ερώτηση (τελευταία), μπορώ να επιλέξω και φυσική καταστροφή; Ή θα είναι τεχνολογική; Megaquake να' ναι, hotspot να' ναι, μετεωρίτης, κομήτης (μπα θα το βλέπαμε), τι να πρωτοδιαλέξω; Προτιμώ φυσική καταστροφή, να πάνε ένδοξα και γεωλογικά. Μπορεί βέβαια τώρα που το καλοσκέφτομαι το τέλος του κόσμου να είναι η ίδια η Ελληνική Επανάσταση. Σατανικό, ε; Μάλλον αυτό θα είναι. Γιατί όλοι είναι τόσο σίγουροι πως αύριο θα κάμωμεν Επανάστασιν (χούντα sic), που αντίθετη άποψη δεν εξετάζεται ως πιθανότητα και χλευάζεται με τον χειρότερο τρόπο. Θα μας κάψουν πρώτους κι από τους βουλευτές στο Σύνταγμα. Αυτό αγάπες μου λέγεται φασισμός. Α ναι και αποφασίστε αν σας πούνε πως ναι, πέφτει η κυβέρνηση, τους παίρνει το ελικόπτερο, ο διάολος, ο τυφώνας, ότι αγαπάτε, τι θέλετε. Γιατί αν δεν έχετε την παραμικρή ιδέα θα μας φορέσουν (σε όλους μας) μια πεντανόστιμη Χούντα, όχι με Δημοκρατικό μανδύα όπως λέμε, αλλά κανονική, Παπαδόπουλο. Με τανκς, old school. Τα λαχούρια ξαναείναι στη μόδα έτσι κι αλλιώς, είμεθα έτοιμοι.

Έχω αγωνία. Αλλά θα συνεχίσω το διάβασμα. Πιθανότατα τσάμπα. Γιατί μετά την #greekrevolution και το #rapture το Πανεπιστήμιο (μάλλον) τη Δευτέρα θα είναι κλειστό. Στα όπλα ρεεεε! (χαρ, χαρ, χαρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου