Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Το #megamou και ο ανασχηματισμός

Δεν τους έφτανε η προχθεσινή ξεφτίλα που περιμένανε τον Σωτήρα και τους έσκασε ανασχηματισμός κι όχι Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Όχι. Το συνέχισαν και χθες. Με τη βοήθεια βουλευτών και υπουργών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι εκείνη την ώρα προτίμησαν να γυαλιστούν στο Mega και στα υπόλοιπα μεγάλα κανάλια, αντί να πιέσουν ή να στηρίξουν τον Πρωθυπουργό και την παράταξη τους, μέσα στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Αφού λοιπόν δοξάστηκαν από τα κανάλια και απεδείχθησαν Σφίγγες όσον αφορά τα του ανασχηματισμού, περισσότερο ίσως επειδή δεν έχουν ιδέα και λιγότερο γιατί δεν θα ήταν διατεθειμένοι να δώσουν είδηση στον Pretender, την Τρέμη και τα άλλα παιδιά, απολαύσαμε μαζί τους τα σενάρια και τα μαγειρέματα τύπου ποιος θα πάρει τι υπουργείο, πως θα το λένε και τα λοιπά. Εκτός του ότι πρέπει να είχανε φάει τα λυσσακά τους όλοι αυτοί που είχαν αρχίσει και έφτιαχναν άλλο σκηνικό και τους ξενέρωσε η φάση με τον ανασχηματισμό, τους έκαψε και τα χθεσινά βραδυνά δελτία, στέλνοντας την Κατσέλη στη ΝΕΤ να πει ότι ο ανασχηματισμός θα γίνει σήμερα το πρωί. 2 μέρες βραδυνό δελτίο χωρίς ουσιαστικές ειδήσεις και με πηγές που διαψεύδονται σε λίγες ώρες σχεδόν κάθε φορά;

Αντί να πείτε στον κόσμο γιατί προσπαθούν να κλείσουν τη βουλή, ότι δεν γίνεται όλους αυτούς να τους έπιασε σήμερα ο πόνος και να παραιτήθηκαν - την έπεσαν στον Παπανδρέου,  να πείτε ότι έστω και μετά τις παραιτήσεις και τον χαμό το Μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε από όλους τους κυβερνητικούς βουλευτές της Επιτροπής Οικονομικών, ψάχνατε ποιος θα πάρει τι για να δημιουργήσετε κλίμα. Τώρα εντάξει όλα, σας άρεσε; Ή να προτείνετε κι άλλες αλλαγές; Τώρα που θα έχει συνολική "ευθύνη" το "όλον ΠΑΣΟΚ", να δω ποιον θα αβαντάρετε και ποιον θα σπρώξετε. Αλλά σωστά, μπορεί και να σας βολεύει. Μήπως ξέρετε κι εσείς πια τι σας βολεύει; Όσο και για τα χθεσινά σας δελτία: 

Πω πω Όλγα μου, χάλια τα νεύρα σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου