Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Υπότροφοι, απόκληροι.

Με τι ασχολήθηκαν τα νέα χθες, 11.1.11 (μα τι συμμετρία Θεε μου); 

Να σας πω λοιπόν, έχουμε και λέμε. Γκλέτσος, διόδια, ανασχηματισμός σκιώδους κυβέρνησης ΝΔ, επίσκεψη Ισραηλινού Υπ.Εξ. τη σήμερον, στάσεις εργασίας ΜΜΜ, Πάγκαλος, τι άλλο; Πάνω κάτω, αυτά.

Οκ. Ωραία μέχρις εδώ. Συμφωνώ. Δεν είχαμε κορώνες για την οικονομία και νέα μέτρα, δεν γκρίνιαξε κανένας υπάλληλος (εκτός από όσους σιχτίρισαν που δεν μπόρεσαν πάλι να φτάσουν στη δουλειά τους σαν άνθρωποι). Μαΐστα. Ωραία.

Ωραία; Πάτε καλά; Τι αντίκρισα η γυναίκα, στο site του ΙΚΥ, που μπήκα να δω αν μπήκε καμία προκήρυξη; Αυτό.

"Στα πλαίσια των μέτρων λιτότητας και σε συνεννόηση με το Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. για το ακαδ. έτος 2011-2012 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ: α) Πρόγραμμα Μεταδιδακτορικής έρευνας στην Ελλάδα και β) Πρόγραμμα εκπόνησης διδακτορικής διατριβής στην Ελλάδα. Για τα υπόλοιπα προγράμματα του ΙΚΥ καθώς και για τον τρόπο επιλογής και χρηματοδότησης θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση."

http://www.iky.gr/  με πολλή αγάπη. Το link είναι πεσμένο. Από απόψε. Το ξέρω. Γιατί άραγε; Κι όχι μόνο για την ιστοσελίδα. Γιατί αυτό, για την ανακοίνωση. Δεν μπορούμε να κόψουμε από αλλού;;; Σιγά τις υποτροφίες στην τελική, μην τρελαθούμε. Κι ας μην πληρώνονται στην ώρα τους είναι και μια βοήθεια. Και η υποτροφίες για τα μεταπτυχιακά (με εξετάσεις) ακόμη δεν έχουν προκηρυχθεί. Γιατί; Θα πάνε κι αυτά για φούντο; Και πως ζητάτε να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της αν πετάτε την εκπαίδευση στα τάρταρα; 

Θα το βγάλει κανένα κανάλι;; Τώρα που έπεσε και η ιστοσελίδα... Χλωμό ε...
Μάλιστα. 
Πάμε ανάσες όλοι μαζί, breathe in, breathe out. Γιατί μείναμε με τις ανάσες. 
Σπουδές; Bye bye...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου